Cento koffiebekers | Caffè Cento%

Cento% koffiebekers

2.500 stuks

Deze kartonnen Cento koffiebekers zijn 100% biologisch afbreekbaar, FSC en volledig CO2-neutraal geproduceerd.  De koffiebekers hebben een inhoud van 180 cc en hebben dankzij hun zwarte kleur een chique uitstraling. Geschikt voor het serveren van zowel koude als warme dranken. De verse bonen koffie van Caffè Cento% komt hierin perfect tot zijn recht!

vanaf € 143,99 incl. BTW

Over onze koffiebekers

Duurzaam én stijlvol!

Met onze koffiebekers serveert u uw Cento koffie duurzaam en geheel in stijl. Onze bekers zijn namelijk gemaakt van FSC Karton. Dit is het officiële keurmerk voor verantwoord bosbeheer. FSC staat voor Forest Stewardship Council.

Al bijna 30 jaar is het de missie van FSC om bossen te herstellen en te beschermen. Door te kiezen voor FSC-producten ontvangt de boseigenaar de middelen om het bos duurzaam te beheren. Dat betekent ook dat bos niet kan worden omgezet in gebieden voor palmolie-, soja- of veeteelt. Kortom, de meest milieuvriendelijke kartonsoort.

Maar dat is niet het enige wat onze beker duurzaam maakt. Ook het hele productieproces van onze bekers is CO2-neutraal. Vanaf de fabriek tot aan bezorging bij u. Dat wil zeggen dat het op geen enkele wijze bijdraagt aan de klimaatverandering.

Onze smaakmakers

Maak het 100% compleet!

De beste producten voor een ultieme koffiebeleving.

Onze smaakmakers

Maak het 100% compleet!

De beste producten voor een ultieme koffiebeleving.

Onze producten

Cento% Oro

Cento% Nero

Cento% Nobile

Koffiebekers

Rietsuikersticks

Servies