Share onze story

Met de verbouwing van het restaurant ‘De Proeftuin’ van Intratuin Hendrik-Ido-Ambacht was het ook tijd om de huidige koffievoorziening te vervangen. In deze 100% story delen wij het klantverhaal van Intratuin en hun zoektocht naar een duurzame koffievoorziening.

Klantverhaal Intratuin

Groene koffie voor een groen bedrijf!

Intratuin was op zoek naar een smaakvolle, ‘groene’ koffie om te serveren in hun tuin café. De verfijnde smaak van Cento% in combinatie met het duurzame verhaal van onze koffie bleek de juiste match.

Klantverhaal Intratuin | Caffè Cento

Over de proeftuin

Wensen en verwachtingen

De Proeftuin is het tuincafé van Intratuin Hendrik-Ido-Ambacht en kent flinke piekmomenten, waar veel bezoekers tegelijk koffie bestellen. Bij de keuze voor een nieuwe koffiemachine was de capaciteit en efficiency van de machine daarom een belangrijk speerpunt.

Intratuin wil immers snel haar bezoekers kunnen voorzien van een lekker kopje koffie. Ook wilde Intratuin graag een Fairtrade gecertificeerde koffie serveren aan haar gasten.

Gekozen koffievoorziening

Eversys met Cento%

Zij kozen daarom voor een Eversys E4M machine in combinatie met de Cento% blends Oro en Nero. Deze melanges hebben hun uitzonderlijke smaak te danken aan de hoogste kwaliteit, 100% Arabica koffiebonen. Ook zijn deze melanges beide 100% Fairtrade en biologisch. Bovendien doen wij voor elke doos koffie een donatie aan goede doelen Made Blue en Cordaid.

De keuze van

Intratuin Hendrik-Ido-Ambacht

Voor het tuincafé.

De keuze van

Intratuin Hendrik-Ido-Ambacht

Voor het tuincafé.

Eversys E4M koffiemachine

Cento% Oro

Cento% Nero

Kiest u ook voor 100%?

Ga voor groene koffie!

Kortom, een duurzame koffievoorziening voor een groen bedrijf. Cento% wenst Intratuin Hendrik-Ido-Ambacht nog veel fantastische koffiemomenten toe. Ook genieten van Cento% op de werkvloer of thuis? Neem dan contact met ons op. Onze koffie experts adviseren u graag.