Cento espressobonen

Ontdek onze smaakvolle melanges!

In ons assortiment vindt u drie verschillende melanges Cento 100% Arabica espressobonen. Hieronder lichten wij elke melange toe. Bent u benieuwd welke smaak bij u past? Neem dan contact met ons op. Onze koffie experts adviseren u graag!

Grapefruit | Caffè Cento Cento Oro | Espressobonen | Caffè Cento Karamel | Caffè Cento%

Cento% Oro

Romig & levendig

Laat u verleiden door de volle, verfijnde karamel smaak van onze Cento% Oro. Oro is een melange van 100% Arabica Fairtrade en biologische koffiebonen uit Mexico, Peru, Honduras, Guatemala en El Salvador. De melange is mild van smaak en heeft een zacht, romig en elegant mondgevoel.

Verrassende smaaktonen met hints van geroosterd brood, karamel en een klein fruitig bittertje brengen de smaakbeleving tot een ongekend niveau voor een fantastisch koffiemoment. Oro is donker gebrand.

Perfect voor een uitzonderlijke espresso of cappuccino!

Bekijk product
Karamel | Caffè Cento% Cento Nero | espressobonen | Caffè Cento Pure Chocolade | Caffè Cento%

Cento% Nero

Krachtig & rond

Geniet van een intense, aromatische smaakbeleving met Cento% Nero, onze meest krachtige koffie. Cento% Nero is een melange van 100% Arabica Fairtrade en biologische koffiebonen uit Mexico, Peru, Honduras, Guatemala en El Salvador.

Deze pittige melange is de perfecte balans tussen zuurgraad en bitterheid en heeft een romig mondgevoel. Volle chocolade en karamel tinten gecombineerd met een prettige hint van zoethout maken deze blend onweerstaanbaar! Nero is diepdonker gebrand.

Perfect voor een intense lungo en cappuccino!

Bekijk product
Boterzacht | Cento Nobile | Caffè Cento% Cento Nobile espressobonen | Caffè Cento% Chocolade | Caffè Cento

Cento% Nobile

Zacht & soepel

Met Cento% Nobile gaat u voor een harmonieuze, boterzachte smaaksensatie van volle chocolade. De zachte bitterzoete aroma’s en romige afdronk met hinten van noten en citrus maken deze complexe melange een geliefde favoriet.

Nobile is een absolute premium blend van 100% Arabica bonen waarvan het grootste deel Yellow Bourbon Arabica uit Brazilië. Deze koffiebonen zijn Rainforest Alliance gecertificeerd en mild gebrand.

Perfect voor een onweerstaanbare lungo!

Bekijk product

Cento% Verde

Verse koffiebonen, lokaal gebrand!

Speciaal voor onze revolutionaire compacte koffiebrander: ‘Roasting Revolution’, is er Cento% Verde. Verde is een melange van 100% groene Arabica bonen, afkomstig van eigen plantages in Brazilië. Zorgvuldig geselecteerd voor het branden van kleine hoeveelheden koffiebonen op locatie.

De Roasting Revolution beschikt over verschillende brandingsprogramma’s waarmee bezoekers de lekkerste Cento% melanges kunnen selecteren. Van Fresh Vanilla tot Spicy Caramel, voor iedere smaak is er een passende brandingsmethode beschikbaar die gegarandeerd smaakt naar meer!

Onze smaakmakers

Maak het 100% compleet!

De beste producten voor een ultieme koffiebeleving.

Onze smaakmakers

Maak het 100% compleet!

De beste producten voor een ultieme koffiebeleving.

Servies

Koffiebekers

Rietsuikersticks

Wilt u meer weten over onze melanges?

Kom in contact met onze koffie experts!

Wilt u meer weten over deze melange of persoonlijk advies van onze koffie experts? Neem dan direct contact met ons op!