Karamel | Caffè Cento% Cento Nero | espressobonen | Caffè Cento Pure Chocolade | Caffè Cento%

Smaakprofiel

Krachtig & rond

Geniet van een intense, aromatische smaakbeleving met Cento Nero, onze meest krachtige koffie. Cento% Nero is een melange van 100% Arabica Fairtrade en biologische koffiebonen uit Mexico, Peru, Honduras, Guatemala en El Salvador. Deze pittige melange is de perfecte balans tussen zuurgraad en bitterheid en heeft een romig mondgevoel. Pure chocolade en karamel tinten gecombineerd met een prettige hint van zoethout maken deze blend onweerstaanbaar! Nero is diepdonker gebrand.

Perfect voor een intense lungo en cappuccino!

Zacht

Pittig

Zoet

Bitter

Licht

Vol

Intensiteit

vanaf € 17,30 incl. BTW

Proef de beleving van Cento% Nero

Een puur geluksmoment!

Cento% Nero

Een intense smaakbeleving!

Cento Nero is een krachtige melange met een intens en uniek smaakprofiel. De melange is mild zuur en heeft een zacht/romig mondgevoel. Pure chocolade en karamel tinten maken deze blend onweerstaanbaar. Wij adviseren om de Nero als lungo of cappuccino te drinken. Met Nero kiest u voor een pittige smaakbeleving die gegarandeerd smaakt naar meer. Wilt u meer weten over deze melange of persoonlijk advies van onze koffie experts? Neem dan direct contact met ons op!

Onze smaakmakers

Maak het 100% compleet!

De beste producten voor een ultieme koffiebeleving.

Onze smaakmakers

Maak het 100% compleet!

De beste producten voor een ultieme koffiebeleving.

Bekijk alle producten

Koffiebekers

Rietsuikersticks

Servies

BENIEUWD NAAR ONZE ANDERE MELANGES?

In ons assortiment vindt u drie verschillende soorten espressobonen. Iedere melange beschikt over een uniek smaakprofiel. Ontdek ze allemaal!