Cento servies | Caffè Cento%

Cento% servies

Voor een espresso, lungo & cappuccino!

Met ons stijlvolle Cento servies kiest u voor de ultieme koffiebeleving. Het porseleinen servies van Caffè Cento is speciaal ontwikkeld om u en uw gasten een onevenaarbare koffiemoment te bieden. Verkrijgbaar voor drie verschillende koffievariaties: espresso, lungo en cappuccino. Een set bestaat uit een kop en schotel. De verse bonen koffie van Caffè Cento% komt hierin perfect tot zijn recht!

Per set verkrijgbaar vanaf 10,60 incl. BTW

Proef de beleving van ons Cento% servies

Genieten in stijl!

Genieten van Caffè Cento%

Over ons servies

Uw koffiebeleving, 100% compleet!

Serveer uw Cento% koffie in stijl. Trakteer uwzelf en uw gasten op de lekkerste verse koffievariaties uit ons Cento% servies. Onze kopjes en schotels zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld om onze koffie 100% tot perfectie te laten komen. Daarom is aan ieder detail veel tijd en aandacht besteed. En dat proef u! Van grip tot schotel. Met ons servies is uw koffiebeleving tot in de perfectie verfijnd.

Wilt u ons servies bestellen? U kunt ons servies zowel particulier als zakelijk bestellen. Om gebruik te maken van ons servies dient u contact op te nemen met één van onze koffie experts. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Onze smaakmakers

Maak het 100% compleet!

De beste producten voor een ultieme koffiebeleving.

Onze smaakmakers

Maak het 100% compleet!

De beste producten voor een ultieme koffiebeleving.

Onze producten

Cento% Oro

Cento% Nero

Cento% Nobile

Koffiebekers

Rietsuikersticks

Servies