Grapefruit | Caffè Cento Cento Oro | Espressobonen | Caffè Cento Karamel | Caffè Cento%

Smaakprofiel

Romig & levendig

Laat u verleiden door de volle, verfijnde karamel smaak van onze Cento Oro. Oro is een melange van 100% Arabica Fairtrade en biologische koffiebonen uit Mexico, Peru, Honduras, Guatemala en El Salvador. De melange is mild van smaak en heeft een zacht, romig en elegant mondgevoel. Complexe smaaktonen met hints van geroosterd brood, karamel en een klein fruitig bittertje brengen de smaakbeleving tot een ongekend niveau voor een fantastisch koffiemoment. Oro is donker gebrand.

Perfect voor een uitzonderlijke espresso of cappuccino!

Zacht

Pittig

Zoet

Bitter

Licht

Vol

Intensiteit

vanaf € 18,19 incl. BTW

Proef de beleving van Cento% Oro

Superieur genieten!

Cento% Oro

Een royale smaaksensatie!

Cento Oro is een complexe melange met een bijzonder en uniek smaakprofiel. De melange is mild zuur en heeft een zacht/romig mondgevoel. Karamel en een klein fruitig bittertje maken de smaak compleet. Wij adviseren om de Oro als espresso of cappuccino te drinken. Met Oro kiest u voor een onevenaarbare smaak die gegarandeerd smaakt naar meer. Wilt u meer weten over deze melange of persoonlijk advies van onze koffie experts? Neem dan direct contact met ons op!

Onze smaakmakers

Maak het 100% compleet!

De beste producten voor een ultieme koffiebeleving.

Onze smaakmakers

Maak het 100% compleet!

De beste producten voor een ultieme koffiebeleving.

Bekijk alle producten

Koffiebekers

Rietsuikersticks

Servies

Cento% Oro 250 gr.

BENIEUWD NAAR ONZE ANDERE MELANGES?

In ons assortiment vindt u drie verschillende soorten espressobonen. Iedere melange beschikt over een uniek smaakprofiel. Ontdek ze allemaal!