Cento koffiemeubel

Breng de 100% beleving tot leven bij u op de werkvloer.

Geniet van een fantastische koffiebeleving met ons nieuwe Cento% koffiemeubel. Dit meubel is speciaal ontworpen voor de werkvloer en biedt een prachtige totaaloplossing voor een sfeervolle koffiecorner. In dit artikel vertellen we graag meer over deze nieuwe aanvulling in ons assortiment.

Lees de hele story

Cento fotoshoot

In het monumentale pand 'De Botervloot'.

Op vrijdag 7 mei kwam de onevenaarbare beleving van onze koffie tot leven tijdens een betoverende fotoshoot in het monumentale pand 'De Botervloot'. In deze story vertellen wij u alles over de nieuwe uitstraling van Caffè Cento%.

Lees de hele story

15 miljoen liter schoon drinkwater

Gerealiseerd dankzij Cento%

Op dinsdag 8 juni hebben wij met Cento% 15.310.600 liter schoon drinkwater gerealiseerd in ontwikkelingslanden. Een bijzondere mijlpaal met een geweldige impact. Want dankzij onze Cento% klanten hebben al 210 mensen via de Made Blue foundation toegang gekregen tot schoon drinkwater voor minimaal 10 jaar.

Lees de hele story

Intratuin kiest voor 100%

Klantverhaal over Cento%

Met de verbouwing van het restaurant ‘De Proeftuin’ van Intratuin Hendrik-Ido-Ambacht was het ook tijd om de huidige koffievoorziening te vervangen. Intratuin was op zoek naar een smaakvolle, ‘groene’ koffie om te serveren in hun tuin café. De verfijnde smaak van Cento% in combinatie met het duurzame verhaal van onze koffie bleek de juiste match.

Lees de hele story