Share onze story

Op vrijdag 7 mei kwam de onevenaarbare beleving van onze koffie tot leven tijdens een betoverende fotoshoot in het monumentale pand ‘De Botervloot’. In deze story vertellen wij u alles over onze Cento fotoshoot.

De Botervloot

Hersteld in oude luister en glorie!

Om een gevoel van sublieme kwaliteit en luxe te bereiken is er gekozen voor een bijzondere en klassieke locatie.

Het betreft een rijksmonument dat bekend staat onder de naam ‘de Botervloot’. Het pand is jarenlang in gebruik geweest als ambassade van het Keizerrijk Japan. Het complex omvat 1.945 m2 en is gelegen op een perceel van ruim 5.100 m2. Het prachtige gebouw is volledig hersteld in de oude luister en glorie, met een moderne hedendaagse twist. Ook de tuin van het villa-complex is volledig heringericht en opgeknapt met het oorspronkelijke ontwerp voor ogen. Hierdoor sluit deze unieke locatie 100% aan op de merkbeleving van Cento%.

100% resultaat

Om trots op te zijn!

Tijdens de fotoshoot stond een ultieme beleving van koffie centraal. Van belang hierbij was dat alle elementen 100% perfect samen kwamen. Van onze koffie tot de inval van het licht. Aan ieder detail is veel tijd en aandacht besteed.

Gecombineerd met de inzet en toewijding van het team heeft dit voor een prachtig eindresultaat gezorgd. Nu overal te bewonderen op onze website en social media.

Past de uitstraling van Cento bij de sfeer van uw bedrijf en wilt u graag samenwerken? Neem dan contact met ons op.