Boterzacht | Cento Nobile | Caffè Cento% Cento Nobile espressobonen | Caffè Cento% Chocolade | Caffè Cento

Smaakprofiel

Zacht & soepel

Met Cento Nobile gaat u voor een harmonieuze, boterzachte smaaksensatie van volle chocolade met noten. De zachte bitterzoete aroma’s en romige afdronk met hinten van citrus maken deze complexe melange een geliefde favoriet. Nobile is een absolute premium blend van 100% Arabica bonen waarvan het grootste deel Yellow Bourbon Arabica uit Brazilië. Deze koffiebonen zijn Rainforest Alliance gecertificeerd en mild gebrand.

Perfect voor een onweerstaanbare lungo!

Zacht

Pittig

Zoet

Bitter

Licht

Vol

Intensiteit

vanaf € 16,79 incl. BTW

Proef de beleving van Cento% Nobile

Geluk in een kopje!

Premium koffie

Cento% Nobile

Een geliefde favoriet!

Cento% Nobile is een geliefde favoriet bij veel van onze klanten. Dankzij haar volle en romige body gecombineerd met fijne smaakaroma’s heeft Cento Nobile een toegankelijke smaak voor iedereen. Wij adviseren om de Nobile als lungo of espresso te drinken. Met Nobile kiest u voor een bitterzoete verleiding met de smaak van volle chocolade en een boterzachte afdronk die gegarandeerd smaakt naar meer. Wilt u meer weten over deze melange of persoonlijk advies van onze koffie experts? Neem dan direct contact met ons op!

Onze smaakmakers

Maak het 100% compleet!

De beste producten voor een ultieme koffiebeleving.

Onze smaakmakers

Maak het 100% compleet!

De beste producten voor een ultieme koffiebeleving.

Bekijk alle producten

Koffiebekers

Rietsuikersticks

Servies

Benieuwd naar onze andere melanges?

In ons assortiment vindt u drie verschillende soorten espressobonen. Iedere melange beschikt over een uniek smaakprofiel. Ontdek ze allemaal!