Share onze story

Geniet van een fantastische koffiebeleving met ons nieuwe Cento% koffiemeubel. Dit meubel is speciaal ontworpen voor de werkvloer en biedt een prachtige totaaloplossing voor een sfeervolle koffiecorner. In dit artikel vertellen we graag meer over deze nieuwe aanvulling in ons assortiment.

Cento koffiemeubel | Caffè Cento

Cento% koffiemeubel

Tot in de perfectie verfijnd!

Alle Cento% producten zijn een traktatie voor de zintuigen. Zo ook ons nieuwe Cento koffiemeubel. Elementen zoals hout, marmer & messing geven het meubel een stijlvol karakter en zorgen er gegarandeerd voor dat uw nieuwe Cento% koffiecorner de blikvanger op kantoor wordt.

Tijdens de ontwikkeling is aan ieder detail veel tijd en aandacht besteed. Zo is er allereerst gekozen voor een modulaire indeling waardoor het meubel geschikt is voor iedere ruimte. Daarnaast is er ook gedacht aan onderhoud en gebruiksvriendelijkheid. Daarom is het meubel strak afgewerkt en praktisch ingedeeld, waardoor eenvoudig schoon te houden. Denk hierbij aan een ruimte voor de techniek van de koffiemachine, voor de opslag van ingrediënten en uiteraard voor een afvalbak. Bovendien is op het werkblad een speciale afvalring gecreëerd waardoor u de kast niet hoeft te openen om afval weg te gooien. Kortom, het Cento% koffiemeubel voorziet zowel in stijl als gemak.

Koffiemachine op het meubel

Bied uw gasten en personeel een onevenaarbare koffiebeleving!

Het meubel is geschikt voor drie verschillende merken koffiemachines. Dat zijn: WMF, Yunio & Etna. Wij adviseren voor een optimale koffiebeleving de WMF 1500 s+. Deze luxe koffiemachine heeft een zeer gebruiksvriendelijke bediening en een compact formaat. Bovendien is het mogelijk om 1500 S+ geheel naar wens samen te stellen met het ruime aanbod opties.

Wilt u meerdere machines op het meubel plaatsen? Geen probleem! Bij het ontwerp hebben wij rekening gehouden met de wens om meerdere machines op het meubel te plaatsen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem direct contact met ons op. Onze koffie experts vertellen u er graag meer over.

Close up Cento% koffiemeubel

100% compleet

Volledig in stijl

Ons Cento% meubel zou niet 100% compleet zijn, zonder ruimte voor diverse toebehoren zoals: suikersticks, roerstaafjes, bekers en thee. Het meubel beschikt over aparte stalen bakken voor suikersticks en roerstaafjes.

Daarnaast is er een speciale stalen bekerdispenser aanwezig en kunt u in de lade van het meubel uw thee opbergen.

Interesse in een Cento% koffiecorner?

Heeft u interesse in ons Cento koffiemeubel of wilt meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op, via de onderstaande button. Onze koffie experts helpen u graag!