Cento% Roasting Revolution

Prikkel uw zintuigen!

Naast smaakvolle koffiemelanges en toebehoren biedt Caffè Cento ook een unieke koffiebeleving in de vorm van een revolutionaire koffiebrander genaamd: 'De Cento% Roasting Revolution'.

Deze compacte koffiebrander is ontwikkeld voor het branden van kleine hoeveelheden verse koffiebonen op locatie. Speciaal voor het bieden van een uitzonderlijke koffiebeleving in de Horeca & Retail branche.

Uniek aan de revolutionaire koffierooster van Caffè Cento% is de glazen behuizing. Hierdoor ontstaat er een onvergetelijke mogelijkheid om het betoverende proces van koffiebranden van dichtbij te ervaren.

Prikkel de zintuigen van bezoekers met dansende koffiebonen, het geluid van ’the first crack’ en de heerlijke, aromatische geur van vers gebrande koffiebonen.

Revolutionaire techniek

De Cento% Roasting Revolution beschikt over een revolutionaire techniek. De machine is namelijk twee keer zo efficiënt t.o.v. traditionele koffiebranders door het gebruik van hete lucht in plaats van gas. Ook is de brander voorzien van een efficiënt afvoersysteem wat ervoor zorgt dat de vliesjes die vrijkomen tijdens het brandingsproces worden gescheiden van de koffiebonen. Hierdoor blijft de sublieme kwaliteit van de koffiebonen altijd optimaal.

Verleidelijke smaken

Verleid bezoekers met de heerlijke geur van vers gebrande Cento% Verde koffiebonen. Cento% Verde is een melange van 100% groene Arabica bonen, afkomstig van eigen plantages in Brazilië. De Roasting Revolution beschikt over verschillende brandingsprogramma’s waarmee bezoekers de lekkerste Cento% melanges kunnen selecteren. Van Fresh Vanilla tot Spicy Caramel, voor iedere smaak is er een passende brandingsmethode beschikbaar die gegarandeerd smaakt naar meer!

Vriendelijk in gebruik

De koffierooster is gemakkelijk en veilig te bedienen via het digitale display en beschikt over meerdere voorgeprogrammeerde instellingen voor de gewenste brandingsmethode. Voor het gebruik van de brander zijn alleen de groene Cento% Verde koffiebonen, een afvoermogelijkheid en krachtstroom nodig. Dit unieke systeem gecombineerd met het gebruikersgemak maakt de Cento% Roasting Revolution uitermate geschikt voor de wederverkoop van koffie op diverse locaties.

Klaar voor een uitzonderlijke koffie revolutie?

Meer informatie over onze revolutionaire koffiebrander of meteen een aanvraag doen?

Neem dan contact op met onze Caffè Cento% experts via info@caffecento.nl of bel naar 078 – 63 10 300.

Ontdek de Roasting Revolution

Ervaar koffie van dichterbij dan ooit!

  1. Revolutionaire koffiebrande | Caffè Cento%