Share onze story

Op dinsdag 8 juni hebben wij met Cento% 15.310.600 liter schoon drinkwater gerealiseerd in ontwikkelingslanden. Een bijzondere Made Blue mijlpaal met een geweldige impact. In deze story vertellen wij u meer over deze prestatie.

15.310.600 liter

Schoon drinkwater dankzij Cento% en Made Blue

Dankzij onze Cento% klanten hebben al 210 mensen via de Made Blue Foundation toegang gekregen tot schoon drinkwater voor minimaal 10 jaar. Want Cento% doneert met iedere verkochte doos koffie 1.000 liter schoon drinkwater aan de Made Blue Foundation.

Made blue mijlpaal | Caffè Cento

Waarom water?

Water is de basis voor iedereen en alles, ook voor koffie. Een kop koffie bestaat namelijk voor 98% uit water. Wereldwijd zijn er echter nog 785 miljoen mensen, die geen toegang hebben tot schoon drinkwater. Hierdoor missen zij die cruciale basis voor een gezond bestaan.

Voor ons is water vanzelfsprekend, maar voor 1 op de 10 mensen is het een dagtaak om aan veilig water te komen. Cento% zet zich daarom samen met de Made Blue Foundation in voor schoon drinkwater voor iedereen!

Made blue mijlpaal | Caffè Cento

Over Made Blue

Made Blue is een organisatie die investeert in waterprojecten van goede doelen. Daarmee maken ze zoveel mogelijk veilig drinkwater beschikbaar in gebieden waar drinkwater nog ontbreekt. Kenia, Senegal, Ethiopië, Vietnam en Indonesië zijn landen waarin waterprojecten zijn opgezet.

Wilt u ook bijdragen?

Maak water toegankelijk voor iedereen!

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan deze Made Blue mijlpaal en tegelijkertijd genieten van een duurzame koffievoorziening? Neem dan contact met ons op. Onze koffie experts vertellen u graag meer over onze samenwerking met Made Blue.